Popular Posts

AFB FEED

No Woman, No Cry

Read Article →
NO WOMAN, NO CRY . Korang rasa maksud dia apa? . Sejak dari pertama kali terdengar ungkapan ni (di sekolah menengah), Cekma ingat maksud...
By : Aima Hassan
3 Comments

Essential Oils dan anak-anak. Selamatkah?

Read Article →
Penggunaan Essential Oils dalam kehidupan harian dah semakin meluas. Ramai yang prefer untuk sedaya upaya untuk guna cara alternatif dahulu...
By : Aima Hassan
0 Comments

Set Mandian Organik Adania

Read Article →
Nowadays, ramai dah nak beralih arah ke more healthy lifestyle. Banyak nak memilih produk yang natural dan organik. Kalau ada yang tengah me...
By : Aima Hassan
7 Comments

Tarik tali atas simen?

Read Article →
Hari sukan. Event yang paling kita tunggu. Event yang biasanya paling akhir sekali. . Tarik tali. . Rasa gelora teruja kat dada bila nam...
By : Aima Hassan
3 Comments

Allah lebih sayangkan dia

Read Article →
We met 3 years ago. She wandered off into my friend's front yard, crying. Alone. . I scooped her up and decided there and then I woul...
By : Aima Hassan
2 Comments

Tidak ada, tak bermaksud tiada

Read Article →
The adrenal gland . In babies, they are commonly seen (dalam ultrasound) . Untuk kita dewasa ni, cari macam mana pun, biasanya tak nampa...
By : Aima Hassan
0 Comments

Tips penjagaan diri di musim panas

Read Article →
Ikut orang pandai cuaca di universiti, sekarang ni Malaysia tengah panas terik lit lit sebab tempias taufan kat Filipina. . Walaupun su...
By : Aima Hassan
1 Comments

Follow by Email